temp0020_navi_home  qresurs.se temp0020_navi_misc  blogg
  Start  
  Om Qresurs  
  Erfarenheter  
  Om Ingalill Bergman  

Qresurs Ingalill Bergman

 

PERSONLIGT


Privat tycker jag om att sjunga och dansa, ett viktigt måtto för mig är att sång – musik – dans är livets krydda. Men jag tycker också om att läsa och skriva. Promenader och vandringar, (gärna fjällvandringar) är ett måste, precis som att få bada och simma, och de bästa baden är förstås ute i någon sjö, gärna på vår egen hälla. Under vintern är det förstås härligt med lite skidåkning både på längden och utförs. Och så tycker jag om att resa, alla olika typer av resmål lockar.

Att få umgås med sina nära och kära hör också till livets lyckoämnen. Jag har förmånen att ha två barn, med härliga familjer. Våra fem barnbarn ger livet en ovärderlig guldkant. Dessutom många goa vänner…

Ja, det är mycket som är härligt med livet, och det är gott att leva.

 

 

FÖRENINGSLIV

 

Som nybliven ordförande i Rädda Barnen i Kramfors vill jag jobba för att få fler aktiva medlemmar och många givande, intressanta och trevliga aktiviteter.

Jag var med och startade upp Futura, föreningen för företagande kvinnor i Kramfors, där jag naturligtvis är medlem, dock inte längre med i styrelsen.
www.futurakramfors.se

Träsk-Övered-Ry byförening är en gammal fin förening, som arbetar för bygdens bästa. Där är jag med i styrelsen, och vi jobbar hårt med att skapa trivsel, delaktighet och god gemenskap i våra fina byar 

Sjunger i Bjärtråkören. Är också med i styrelsen för denna härliga kör.

 

 


Skrivande

År 2007 gav jag ut boken Jämtänk. Det är en bok om jämställdhet, skriven i ”krönikeform”. Texten är vardagsnära och ”personlig”, och lockar till några igenkännande leenden, viss förargelse och en eller annan ny tanke om jämställdhet.

 

 

 

Min nya bok ”Riktiga företagare och/eller Viktiga företagare” handlar om soloföretagande och deltidsföretagande i allmänhet och kvinnors företagande i synnerhet.

Beställ gärna via www.books-on-demand.com Den kostar 120 kr